به وب سایت موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی-غیردولتی تجن خوش آمدید.

وبلاگ و اخبار

طرح تخصیص بسته 60 گیگابایتی اینترنت رایگان ویژه آموزش الکترونیکی دانشجویان

وبلاگ و اخبار

طرح تخصیص بسته 60 گیگابایتی اینترنت رایگان ویژه آموزش الکترونیکی دانشجویان

به استحضار دانشجویان عزیز می رساند بمنظور ثبت جهت بهره مندی از طرح تخصیص بسته 60 گیگابایتی اینترنت رایگان ویژه آموزش الکترونیکی دانشجویان، لازم است وارد لینک ذیل شده و ثبت نام نموده و بسته 60 گیگابایتی اینترنت رایگان را دریافت  نمائید.

«طبق اعلام وزارت ارتباطات اینگونه آمده است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مفتخر است به منظور ایفای نقش مدنی خود در مواجه با بیماری کرونا و در جهت کمک به امر آموزش، بسته های هدیه اینترنت رایگان را در اختیار دانشجویان و طلاب محترم قرار دهد.»

در فرآیند پیش‌بینی‌شده، امکان فعال‌سازی بسته‌ هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان و طلاب و یا بر روی تلفن ثابت (ADSL)، وجود دارد. مهلت ثبت‌ نام ۱۵ روز می‌باشد و این مهلت قابل تمدید نیست.

بسته هدایا با حجم ۶۰GB و برای بازه زمانی شش‌ماهه پیش‌بینی شده و حداکثر پس‌ از گذشت ۱۰روز از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری انتخابی شما، منظور می‌گردد.»*

آدرس وبگاه:  ICTGifts.ir‬⁩