به وب سایت موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی-غیردولتی تجن خوش آمدید.

وبلاگ و اخبار

اطلاعیه دریافت وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم

وبلاگ و اخبار

ثبت نام وام وزارت علوم

اطلاعیه دریافت وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم موسسه می­رساند شرایط اخذ وام دانشجویی به منظور بهره­ مندی دانشجویان از وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم در نیمسال دوم سال تحصیلی1399 به شرح ذیل اعلام می گردد.

**زمان ثبت نام وام دانشجویی **

–  دانشجویان محترم می ­توانند تا تاریخ 1400/02/10نسبت به ثبت وام دانشجویی از طریق پرتال Bp.Swf.Ir به صورت زیر اقدام نمایند.

تذکر مهم: بدیهی است بازه زمانی فوق تحت هیچ عنوانی قابل تمدید نخواهد بود.

1- پس از ورود به سامانه، به بخش اطلاعات دانشجویی قسمت درخواست مقطع جدید مراجعه و درخواست خود را ثبت نمایند.(ضروری است در این مرحله پس از ثبت درخواست سریعاً به موسسه اطلاع رسانی گردد)

2- پس از تایید اطلاعات فوق توسط موسسه و دریافت پیامک، مراجعه مجدد به سامانه مذکور توسط دانشجو و ثبت درخواست وام در منویی به همین نام.(پس از  انجام اقدامات اشاره شده مراحل تکمیل سند تعهد انجام گردد)

**دانشجویانی که حائز شرایط دریافت وام نمی گردند**

–  دانشجویانی که خارج از سنوات مجاز تحصیلی باشند.

–  دانشجویانی که مشروط و یا به هر دلیل انصراف و یا اخراج از تحصیل شده باشند.

–  دانشجو یا ضامن آن، که دارای بدهی غیر جاری (سررسید گذشته، معوق و مشکوک الوصول)  و یا چک برگشتی به صندوق یا سیستم بانکی در هر مرحله از دریافت تسهیلات باشند.

**مدارک مورد نیاز**

–  کپی کارت ملی و شناسنامه دانشجو و ضامن)الزامی است)

–  گواهی کسر اقساط و فیش حقوقی ضامن ممهور شده از سوی سازمان و یا اداره محل کار (الزامی است)

– در صورت دارا بودن شغل آزاد ضامن به همراه داشتن اصل مجوز یا پروانه فعالیت ضامن (الزامی است).

–  مراجعه دانشجوی وام گیرنده به همراه ضامن  معتبر به یکی از دفاتر اسناد رسمی جهت تنظیم سند تعهد.

– تکمیل فرم­های مربوط به دریافت وام دانشجویی موجود در موسسه

– تحویل اصل سند تعهد دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور به موسسه. توضیح اینکه انجام این فرآیند یک بار در طول دوره تحصیل جاری صورت می پذیرد.(نمونه فرم سند تعهد در موسسه موجود است)

یادآوری: تنها در صورتی فرایند درخواست وام دانشجویی کامل می گردد که کلیه موارد فوق الذکر انجام شده باشد.

توضیح اینکه مبلغ وام دانشجویی مقاطع مختلف  برای هر ترم تحصیلی به شرح ذیل است:

• کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی  مبلغ ده میلیون ریال
  • کارشناسی ارشد ناپیوسته مبلغ  بیست میلیون ریال