به وب سایت موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی-غیردولتی تجن خوش آمدید.

وبلاگ و اخبار

زمان ثبت نام وام دانشجویی ترم جدید

وبلاگ و اخبار

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، معاون امور دانشجویان صندوق رفاه گفت: ثبت نام وام‌های دانشجویی برای نیم سال نخست سال تحصیلی 1400-1401 از پایان مهرماه در درگاه این صندوق آغاز خواهد شد.

دکتر صمد حاج جباری درباره زمان شروع ثبت نام وام های دانشجویی برای سال تحصیلی جدید، گفت: ثبت نام وام‌های صندوق رفاه بعد از انجام مراحل ثبت نام و حذف و اضافه در دانشگاه‌ها آغاز می شود. البته تاریخ شروع ثبت نام وام‌ها بستگی به تاریخ ثبت نام دانشگاه ها از دانشجویان دارد. با این حال پیش بینی صندوق رفاه دانشجویان برای شروع ثبت نام وام ها در اواخر مهرماه است.

دکتر حاج جباری معاون امور دانشجویان صندوق رفاه با اشاره به برگزاری نشست هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان، اظهار داشت: در این نشست مقرر شد برای دانشجویان مشغول به تحصیل در دوره شیوع بیماری کرونا که در سال تحصیلی 1400-1401 به زمان تقسیط بدهی صندوق رفاه می رسند، دو نیم سال تحصیلی به زمان تعیین وضعیت بدهی و اخذ دفترچه اقساط آنان اضافه گردد.

معاون امور دانشجویان تاکید کرد:

مبلغ “وام تحصیلی” برای همه مقاطع تحصیلی در سال تحصیلی گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان در هر نیمسال بود که با مصوبه ی جدید به 1میلیون و 900 هزار تومان تا 2 میلیون و 600 هزار تومان افزایش یافت.

2 دیدگاه در “زمان ثبت نام وام دانشجویی ترم جدید”

1. ریاست محترم موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی – غیر دولتی تجن
    سلام اینجانب حسین زینعلی مهابادی هستم دانشجو ترم دو کارشناسی مدیریت بازرگانی./
    بعلت مشکلات مالی نیاز مبرم به وام دانشجویی به مبلغ دو میلیون و ششصد هزار تومان دارم.
    اذا خواهشمندم با درخواست وام اینجانب موافقت نمایید./ باتشکر

1. با سلام . روز بخیر.
      مسیر درخواست وام در بخش اخبار سایت موجوده
      رقم وام هم برای کارشناسی ها در اونجا درج شده. شما می توانید بر اساس دستورالعمل برای دریافت وام اقدام کنید.