به وب سایت موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی-غیردولتی تجن خوش آمدید.

وبلاگ و اخبار

شرکت در مسابقات پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

وبلاگ و اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی موسسه:

نظر به برگزاری پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در تابستان سال 1400 در شرایط وجود بیماری کووید 19، با رعایت پروتکل های بهداشتی به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می گردد. لذا دانشجویان علاقمند به شرکت در این دوره از مسابقات  می توانند  با ارائه مستندات شامل کپی کارت ملی و شناسنامه- مدارک معتبر مرتبط با فعالیت در رشته انتخابی صادره از مراکز  ورزشی ذیصلاح-احکام ورزشی صادره شرکت در مسابقات گذشته، به  امور دانشجویی موسسه مراجعه نمایند.

زمان برگزاری:

با توجه به لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دستوالعمل های ابلاغی از سوی وزارت ورزش و جوانان و پروتکل های مربوط به انجام رویدادهای مختلف ورزشی، مسابقات در بازه 1 تا 2 ماهه و به صورت غیر متمرکز و به صورت محدودتر از نظر ایام، تعداد رشته، شکل برگزاری و سهمیه های ورودی برگزار خواهد شد. لذا زمان دقیق مسابقات  در هر رشته متعاقباً اعلان خواهد شد.

رشته های ورزشی در مسابقات:

• رشته های ورزشی مربوط به دانشجویان دختر:

والیبال-بسکتبال-تنیس روی میز-تکواندو-شنا-تیراندازی-قایقرانی-هندبال-فوتسال-کاراته-بدمینتون-دو و میدانی-وشوو

• رشته های ورزشی مربوط به دانشجویان پسر:

والیبال-بسکتبال-فوتبال-تکواندو-شنا-تیراندازی-قایقرانی-هندبال-فوتسال-کاراته-بدمینتون-دو و میدانی-وشوو-تنیس روی میز-جودو-کشتی آزاد و فرنگی

امور دانشجویی موسسه